Dansk
Alle løsninger Brancher Succeshistorier Ressourcer Om AMCS
Kontakt
Kontakt osBrochurer
Pressemeddelelse september 2016 Updated maj 2021

CNC vælger AMCS Fleet Planner

Ring tilbage til mig

RÅVARER LEVERANDØR CNC VÆLGER AMCS FLÅDE PLANNER RUTE OPTIMERING SOFTWARE

CNC-GROUP DEMONSTRERER ENDVIDERE SIT ENGAGEMENT I AT FORBEDRE KUNDESERVICE GENNEM IMPLEMENTERING AF NY LØSNING FRA AMCS.

Som en internationalt samarbejdsvillig gruppe af virksomheder er CNC-koncernen aktiv inden for produktion og transport af bæredygtige substrater af høj kvalitet til dyrkning af svampe. For at optimere forsyningskæden og forbedre leveringen af kundeservice yderligere har CNC-gruppen valgt at implementere et sæt produkter fra AMCS, herunder AMCS Fleet Planner, AMCS Web Portal og AMCS Mobile Web. CNC-gruppen mente, at AMCS-løsningen var bedst placeret til at sætte den i stand til at optimere transportstrømmene og yderligere forbedre sin kundeservice. Twan Stevens, projektleder hos CNC-gruppen, sagde: "Fleet Planners funktionaliteter passer godt sammen med vores processer."

CNC-koncernen arbejder løbende på at udvikle sine it-systemer og sikre, at den drager fordel af den nyeste teknologi. Det betyder, at forskellige it-projekter skal udrulles. Efter en omfattende udvælgelsesproces har virksomheden valgt AMCS til optimering af sine transportrelaterede aktiviteter. Stevens fortsatte med at sige: "Valget var baseret på fleet planner's funktionaliteter og på softwarens værdi for pengene. En anden faktor, der spillede en rolle i valget, var, at AMCS har erfaring med implementeringen af Fleet Planner i andre virksomheder, der arbejder med affaldsstrømme."

Et af de mål, som virksomheden stræber efter, er forbedringen af dens kundeservice. Organisationen ser en bedre og mere pålidelig planlægning af alle transportbevægelser mellem koncernens virksomheder som en vigtig ressource i opnåelsen af dette mål. Disse bevægelser omfatter indsamling af hestegødning, transport mellem de forskellige opbevarings- og produktionssteder og leverancer til kunder. Ud over forbedringen af kundeservicen sigter CNC-gruppen også mod at bruge AMCS-softwaren til at øge driftseffektiviteten, øge kapacitetsudnyttelsen af kritiske ressourcer og kontrollere omkostningerne på grundlag af "fleksibel, hvis det er nødvendigt, effektivt, hvis det er muligt". "Vi forventer at kunne opnå mere stabilitet og et bedre overblik med Fleet Planner og som følge heraf at kunne forbedre kvaliteten af vores planlægning i fremtiden," siger Stevens.

Trinvis gennemførelse

Efter udvælgelsesprocessen er der gennemført en pilotundersøgelse og et proof of concept (POC). CNC-gruppen er nu klar til at implementere AMCS-løsningen. Dette er opdelt i forskellige faser. Fase et vil være implementeringen af den komplette løsning til indsamling af hestegødning (AMCO BV) – dette refererer til indsamling af gødning fra stalde og transport til produktionsstederne. Denne del af udrulningen omfatter også transport af halvfabrikata fra produktionsstedet i Moerdijk til produktionsstedet i Milsbeek.

Til kommunikation med de forskellige interessenter vil CNC-gruppen også implementere AMCS-webportalen. Dette vil give koncernens chauffører mulighed for at evaluere og justere ruter. Efterfølgende – hvis det er nødvendigt – kan der tilkaldes ekstra køretøjer ved visse stop. Produktionschefer får indsigt i de planlagte belastninger pr. produktionslokation. Denne tidsplan opdateres desuden under udførelsen på grundlag af realtidsdata. Ved hjælp af selvfaktureringsportalen kan de økonomiske og administrative oplysninger om afsluttede job afregnes. Og med AMCS-værktøjerne er det også muligt at administrere eksterne vognmænds takster og prisberegninger.

Planlagte ruter kan kommunikeres direkte til chaufførerne fra AMCS Fleet Planner ved hjælp af AMCS Mobile Web. Dette program understøtter driveren i håndteringen af ordreflowet. Inkluderet i dette er spørgsmål som bevis for afhentning / levering, behandling, underskrifter, dokumenter osv. Programmet sender efterfølgende realtidsdataene tilbage til planlægningen. Og dermed kan transportplanen optimeres ud fra de nyeste driftsdata. Alle data, der kræves for at følge op på fakturering til eksterne vognmænd, indsamles også.

Digitalisering fører til bedre kontrol og højere kundetilfredshed AMCS-softwaren vil således spille en vigtig rolle i digitaliseringen af transaktioner og data, som CNC i øjeblikket beskæftiger sig med på halvmanualbasis. De indsamlede data vil desuden være lettere og hurtigere at dele med interne og eksterne kunder og andre interesserede parter. Rogier de Klein, salgschef hos AMCS: "En optimeret tidsplan er et godt grundlag at bygge videre på. En virksomhed, der har et bedre greb om sin egen transport, styrer også mod at forbedre kundetilfredsheden, øge kapacitetsudnyttelsen af ressourcerne og overvåge transportens fremskridt på ethvert ønsket tidspunkt. Og dermed opstår der også mulighed for at levere en mere proaktiv kundeoplevelse."

---

Om AMCS AMCS er en førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi. Vi hjælper over 1000 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af aktiver, optimere marginer og forbedre kundeservicen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: AMCS Group Kontakt: Rogier de Klein Email: rogier.deklein@amcsgroup.com
Hjemmeside:   www.amcsgroup.com og www.amcsrouting.com

Del dette på:

Facebook X LinkedIn

Er du klar til at se, hvad AMCS kan gøre for dig?

AMCS Intelligent Route Optimization kombinerer dynamisk ruteplanlægning og realtidsoptimering for at øge effektiviteten og forbedre indtjeningen.

Anmod om en demo

Brochure om intelligent optimering

Lad os vise dig, hvordan ruteoptimering kan reducere kilometertal, køretid og CO2-udledning med 5-25%.

Download brochure

Ressourcer

Begivenhed

ESG Europe Summit

Begivenhed

Innovation og bæredygtighed for en cirkulær økonomi

Blog

Benchmark-infografikken: Et hurtigt kig på et dybt dyk i branchen

Få vist andre ressourcer

Webinar on Demand: Styrken ved ruteoptimering

Få indsigt i, hvordan du gør dine komplekse ruteplaner til en strømlinet proces efter behov uden de tidskrævende manuelle opgaver.

Se webinar
DEMO

Anmod om en demo for at vise hvordan vores software løsninger kan skabe vækst og bæredygtighed i netop din virksomhed.

Undersøge Karriere Løsninger Ressourcer Fortrolighedserklæring Juridisk meddelelse Hold kontakten Tilmeld dig vores nyhedsbrev Følg os på